KÆRLIG HILSEN MARIA VINTERBERG

 In Ikke kategoriseret

Gæster på Hesten ?
Jeg er mere end almindeligt stolt af at åbne dørene på teatret for den feministiske blog KUSSESUMPEN. En flok unge mennesker af begge køn med hang og trang til ligestilling, har knoklet for at blive klar til premieren i aften kl.20.
Kussesumpen! Feminisme! Ligestilling!
Pøj pøj med at sælge billetter med den overskrift ?
Jeg kan se på billetsalget, at frygten for de 3 benspænd er gjort til skamme.Forestillingen har solgt masser af billetter. De unge kvinder og mænd fra bloggen står ved deres lyst til dialog om livsbetingelser for køn, og nu skal forestillingen have vinger i aften.
Jeg glæder mig til at se resultatet og håber at forestillingen kommer flyvende fra start. Af hjertet TAK til det holdet fordi I kom til Teatret Ved Sorte Hest med jeres modige projekt.
Kærlig hilsen
Maria Vinterberg
Teaterchef

Søg

FOTOGRAF: ROBIN SKJOLDBORG GRAFIKER: MIKE TYLAKPINTEREST