TEATERAVISEN – ANMELDELSE AF JANTEDRENGEN

 In Anmeldelser

JANKEN VARDEN FRA TEATERAVISEN HAR ANMELDT VORES GÆSTESPIL; JANTEDRENGEN. HAN MENER BLANDT ANDET, AT MAN SAGTENS KAN HIVE GYMNASIEKLASSERNE IND TIL DENNE FORESTILLING.

”Instruktør Jonas Littauer og de tre skuespillere (Stine Gyldenkerne, Brian Hjulmann og Poul Storm) laver en meget, meget aktiv og bevægelig forestilling. Det kan ikke nægtes, at der efterhånden bliver megen tekst, men den skifter effektivt og dynamisk mellem de tre”

“De 15-16-årige, som jeg så forestillingen sammen med, udtrykte stor begejstring til sidst og var lydhøre hele vejen gennem de 80-90 minutter, forestillingen varer”
“Man kommer hele vejen omkring et centralt værk i dansk litteratur, vi stifter bekendtskab med Jante og dets indbyggere, med morgensirenen fra fabrikken, med den ækle slagter Poul Himmelby, med Jensines selvmord, og ikke mindst Eva i Misery Harbour.”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

JANTEDRENGENJANTEDRENGEN