Louise Hart

MIT BUD PÅ EN KEMO MAKEUP GUIDE VIDEO

Jeg har lavet en lille video. Bare med min iphone. Hvor jeg viser hvordan jeg putter krigsmaling på inden jeg skal ud af døren. Og ja. Jeg gør det sgu HVER dag. Når jeg ikke ser altfor syg ud, så føler jeg mig det heller ikke.. Og det hjælper.

Videoen er dog en måned gammel. Så der er røget flere bryn og vipper af og jeg har ændret mine rutiner en smule, samt begyndt at bruge andre parykker. Men det giver jo bare belæg for at lave en video nummer 2. Hvis der er stemning for det ? Så, mine damer og herrer (nok mest damer ;)) Her kan i se hvordan jeg går fra lille skaldet dreng til sminkedukke.

Lige et shout out og tusind tak til min homie Nicolaj Monberg som har klippet balladen. OG til teater “Sorte Hest” for lån af spejlfaciliteter.

Make up der er brugt i videoen

Jane Iredale blush, fås herhttps://nicehair.dk/jane-iredale-purepressed-blush-28-g—vaelg-farve.html

Jane Iredale mineral foundation, fås her:https://nicehair.dk/jane-iredale-amazing-matte-loose-finish-powder-10-g.html

Grimas falske vipper, fås her: http://dramashop.dk/page/soegeresultater-35/?x=0&y=0&keyword=vipper

Origins “anti age” concealer, fås herhttp://www.lookfantastic.dk/origins-plantscription-anti-ageing-concealer-5ml/11138248.html

Vinderne af CBD olien kommer lige til at vente et par dage mere, da jeg har liidt travlt (med at slappe af på landet!), tilgengæld har jeg fået lov at udlodde hele 10 flasker væk, fordi i er så mange der er interesserede-WUHUUUUW!

STORT PS: Hvis du har lyst til at få et hint om hvornår jeg smider nye indlæg op, så gå lige ind og smid et like på min blogs facebookside, så bliver jeg glaaaad https://www.facebook.com/louisehartmusic/

BLOG

 

Søg