BONUS-ARRANGEMENT 12.FEBRUAR.2016

 In Selskaberne

 

LITTERATUR-SELSKABET VED SORTEHEST
PRÆSENTERER
FRIT FLET
Mette Moestrup og Line Knutzon
12.FEBRUAR 2016
Litteraturselskabet ved Sorte Hest inviterer publikum til en bonusaften d.12.februar.2016, hvor Line Knutzon og Mette Moestrup fortæller om bogen Frit Flet efter aftenens opførsel af forestillingen ALTING ER NOGET.
Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrup har sammen skrevet fællesbogen FRIT FLET. En kæmpestor kollage-bog om frihed, køn, latter, venskab, penge, magt, ensomhed, kærlighed og meget andet. Under pseudonymerne A, B og C har de komponeret tekster i mange forskellige genrer, bl.a. digte, dramatik, prosa, sange, lege, lister, breve og interviews. Line Knutzon og Mette Moestrup fortæller om bogen og arbejdet med den, og læser op fra den.
Man har gratis adgang til arrangementet, HVIS man har billet til aftenens forestilling.

 

BESTIL BILLETTER HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEanmeldelser