BERLINGSKE TIDENDE HAR STRØET 4 STJERNER OVER ALTING ER NOGET

 In Anmeldelser

Rikke rothstein fra Berlingske tiden de har tildelt 4 fine stjerner til forestillingen ALTING ER NOGET og skriver bl.a.:
“…..I det hele taget gives der liv og blod til de kuldslåede mennesker i Naja Marie Aidts værk. Om det så er de psykiatriske tilfælde eller blot tilflytteren, der foreslår, at man klæder sig ud som wienerbrød og lader sig opsluge, så bølger der en forsonende varme mellem skuespillerne og tekstens eksistenser. En varme, der får os til at interessere os for både dem og ordene. Jesper Binzers suggestive musik giver forestillingen en mondæn coolness, men er især en væsentlig følelsesbærer. Den bringer os dybere ind i de mange ord, end vi ellers var kommet……..”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER
KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

Søg

FOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG