“…..Det er første teaterkoncert på Teatret og det kan man godt kalde ”en rigtig god start”. Det var en fornøjelse.
De fire medvirkende har stemmerne i orden. De er iklædt det rigtige sorte tøj fra en nærmest ukult tid. Tilsat masser af sort make up om øjnene. Det var nærmest som at komme til Queer Fest i den brune kødby.
Væggene omkring den lille scene er beklædt med det man bedst kan beskrive som meget lange bredde tørklæder. Tørklæderne er en del af scenografien, da de medvirkende enten bevæger sig bag ”tørklæderne” eller pakker sig ind i dem. Enkelt og flot.
Teksterne fra Savage Rose holder endnu og der er masser af dybde. Det var første gang vi rigtigt lyttede til tekster af Savage Rose og det var en berigelse. Og imens kunne man så nyde fortolkningen på scenen. Der er tekster med stor dybde og sorg, men de går rent ind…..”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER