Hyggelige søndagsmiddage giver tre retter og al overskud direkte til velgørenhed.

Cecilia Studer boede en overgang i New York. Her arrangerede hun fællesmiddage, hvor al overskud blev sendt direkte videre til velgørenhed.

Nu er hun flyttet til København, og hun har faktisk taget konceptet med sig. Søndag den 22. marts afholder hun og hendes makker Nynne Roberta Pedersen deres første ”Sunday Supper Club”, som de kalder projektet. De planlægger af lave en Sunday Supper Club en gang om måneden.

Det er en treretters middag, som koster 300 kr. og alle pengene går direkte til velgørenhed.

Langbord og gratis arbejdskraft
De sætter et langbord op på ”Teatret ved Sorte hest”,  så det føles som en stor middag hos dine venner. Maden er doneret fra Super Brugsen på Mattheusgade og små butikker i området og bliver lavet af lavet af kokke fra Københavns restauranter – den første middag her laves Grøds køkkenchef: Fanny Sif.

Middagene bliver lavet i samarbejde med ArtRebels, Teatret Ved Sorte Hest, Kihoskh og Bageriet Brød.

Værd at bemærke er, at alle råvarer, alt arbejde, tid og lokaler er doneret, så ALLE pengene går direkte til organisationen.

Denne måned har Sunday Supper Club valgt at sende pengene til Dansk Flygtningehjælp. Peter Kamph, chef for  kommunikation og fundraising i netop Dansk Flygtningehjælp, kommer derfor også og fortæller, hvad organisationen gør, og hvad pengene bliver brugt til.

Mere win/win bliver det næsten ikke.

Man kan forøvrigt følge dem på Facebook lige her.

Hvad: Sunday Supper Club
Hvor: Teatret Ved Sorte Hest, Vesterbrogade 150
Hvornår: Søndag d. 22. marts kl. 19:00 – 23:00 Hvor meget: 300 kr. for tre retter