LISBETH ZORNIG ANDERSENS ANBEFALING AF BLAH BLAH BLAH

 In For-omtaler

Tak til Lisbeth Zornig Andersen for de fine ord om vores fremragende gæstespil: Blah Blah Blah Humørikonet smile
Druk på radio og teatre:
Her er så denne uges Zornigs Zone. Denne gang om Morten Mus Andersen, der i mange år har levet et liv med fart på med en karriere som sælger og salgschef. Han har haft hus, barn og kone. Udad til har livet set godt ud, men han har også været alkoholiker i over 20 år. Hør om Mortens strategier for at holde misbruget skjult, om spritkørsel, sex -og kærlighedsafhængighed, og om vejen til at blive ædru.
Desuden en anbefaling til at se et af de mest fremragende teaterstykker, jeg længe har set. Det hedder Blah Blah Blah og handler om en “pæn” alkoholikers mange løgne. Skuespillerne Folmer Gry Kristensen og Poul Jepsen er selv ædru alkoholikere. Instruktøren er Tove Bornhøft. Den spiller indtil d. 11/2. Sørg for at se den og del gerne det her link.
http://teaterriorose.dk/forestillinger/blah-blah-blah/
http://www.radio24syv.dk/programmer/zornigs-zone/10812233/zornigs-zone-uge-3-2015/

Søg

anmeldelserDANSERI-SELSKABET