Bliv medlem af det eksklusive

HESTE-STOLE-SELSKAB

 

Vesterbro d.23.september.2014

 

Bliv medlem af det eksklusive

Heste-stole-selskab.

 

 

Teatret ved Sorte Hest har stiftet Heste-Stole-Selskabet, hvor man kan blive medlem af en eksklusiv kreds af stole-ejere . Ejerne oppebærer retten til at få sit navn graveret på et kobberskilt der sidder fast på ryggen af dén stol, man har købt på teatret.  Derudover vil der være en gratis billet og et glas boblende Champagne til rådighed til alle forpremiererne i hele den sæson, hvori man har købt sin stol. Heste-Stole-Selskabets medlemmer vil figurere på vores hjemmeside og der vil hænge et indrammet eksemplar af listen over samtlige stole-ejere i teatrets Foyere.

 

Teatret ved Sorte Hest har i årevis ønsket sig nye stole i vores sal. Det er der mange, gode grunde til. Dels får vi mange henvendelser om, at publikum ikke synes de sidder godt i de nuværende, dels er der en brandmyndighed der ikke vil godkende den nuværende opstilling på lang sigt. Derudover har vi et udtalt ønske om, at salen fremstår smukkere og i højere grad fremstår i den ånd som resten af teatret efterhånden er blevet kendt for.

 

Jeg håber at det vil lykkedes teatret at få solgt 80 stole og dermed være i stand til at fylde salen med fine nye teatersæder, som kan højne publikums oplevelse af teatret yderligere. Når målet er nået, vil jeg straks bestille stolene hos stolemanden.

 

Hvis man vil købe en stol, er prisen følgende:

1-5 række 3000,-

6- resten af salens rækker  2000,-

 

Det er vigtigt at der sendes en mail direkte til undertegnede om ønsket om at købe en stol. Herefter vil man modtage en bekræftelse og en faktura, hvis der er flere ledige stole. Vi har allerede modtaget overvældende interesse, men salget af stolene  vil først blive effektueret når vi er helt sikre på at alle 80 er afsat.

 

Mvh.

Maria Walbom Vinterberg

Teaterchef