HITLER ON THE ROOF

18.maj – 2.juni 2018
Man-fre kl. 20, lør kl. 17

Teaterbilletter

MEDVIRKENDE

Ina-Miriam Rosenbaum og Søren Bang Jensen

IDE, MANUSKRIPT & INSTRUKTION

Rhea Leman


Scenograf: Lone Ernst

Lyddesigner: Baldur Kampmann

Kostumedesigner: Hanne Mørup

Musik: Torben Kjær

Producent: SceneWorks

Co-producent: Teatret ved Sorte Hest

Fotograf: Thomas Petri

OM FORESTILLINGEN

Siden premieren på HITLER ON THE ROOF i 2011 er verden blevet mere faretruende og usikker. I og med at verdens ledere i dag bliver sammenlignet med fortidens rædselsvækkende førerskikkelser, bliver de emner, der fremstilles i HITLER ON THE ROOF mere relevante, end de nogensinde har været før.

Året er 2018. Goebbels sidder i sin sønderbombede førerbunker og sender propaganda ud til hele verden via sit radioprogram “Kunst, Kultur og Kommunikation.” Ind træder Tysklands mest anerkendte filminstruktør i 1930’erne, Leni Riefenstahl, og de to kaster sig ud i et dramatisk opgør om ansvar og selvcensur. Forestillingen kredser om de centrale spørgsmål: “Hvordan kunne det ske?” og “Kan det ske igen?” Ina-Miriam Rosenbaum fik tildelt en Reumert for bedste kvindelige hovedrolle for sin fremragende præstation som Dr. Goebbels.

 VARIGHED: 1 TIME OG 45 MIN. INKL. PAUSE

BAR BELLE EPOQUE holder åbent en time før forestillingsstart og i pausen. Baren har lukket efter forestillingen.

PRESSEN SKRIVER:

 Anne Middelboe Christensen, INFORMATION;  “Hitlers højre hånd Goebbels genopstår i Rhea Lemans fremragende stykke, der bringer tilskueren fysisk tæt på Det Tredje Riges forhold til sandheden.”

 Jakob Steen Olesen, BERLINGSKE: ⭐️⭐️⭐️⭐️
“Det er det fantasifulde udgangspunkt for Rhea Lemans politiske satire med den frække titel »Hitler on the Roof« på Københavns Musikteater. Mindst lige så uartigt – og underholdende – er det, at det er en jødisk kvinde, der spiller Hitlers berygtede propagandaminister, og som bruger det formidabelt.

UNGT TEATERBLOD⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

EN TUR I KULTURLAND

KULTURNAUT ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GREGERS.DK ⭐️⭐️⭐️⭐️

NYHEDER // HITLER ON THE ROOF 

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

Fotograf: Thomas Petri

Download pressemeddelelse

TIL SKOLERNE

Vi har lavet en række skolematerialer til HITLER ON THE ROOF , som kan downloades og bruges før og efter forestillingen.

Download skolemateriale

Søg