LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST og

 Anarchotic Productions

Præsenterer:

ANNA ØRBERG
og
RASMUS BRINK PEDERSEN

27.maj. 2015 Kl.19.30

OM ARRANGEMENTET

Samtale og praksisudveksling mellem billedkunstnerne Anna Ørberg og Rasmus Brink Pedersen, der begge arbejder traditionelt med tekst a la ‘forfatteren’, men også inden og uden for rammerne af et udvidet tekstbegreb.

Aftenen vil efter en kort introduktion byde på et multimedieshow, der vil kredse omkring eksempler og diskussion af kunst som tekstværk gennem slides, oplæsninger, projektioner og dramatiseringer, samt undersøge hvilke spørgsmål der rejser sig, når man begynder at arbejde med tekst og forfatterrollen som en kollektiv praksis.

Arrangementet vil finde sted i Teatret ved Sorte Hest på Vesterbro, hvor vi blænder op for showet omkring kl. 19.30. Baren vil være åben fra kl. 18.30. Showet tager cirka halvanden time med en kort pause indlagt, hvor der vil være åbent i baren.

Begivenheden er den sidste af tre arrangementer organiseret af Anarchotic Productions, som afholdes i foråret 2015 i samarbejde med forskellige aktører i København. Arrangementerne er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur.

Arrangementerne undersøger forskellige kunstneriske og litterære hybrider og diskuterer, hvad der sker, når litteraturen bliver en sideordnet udtryksform på linje med f.eks. video, performance eller collage i en større kunstnerisk praksis.

Alle arrangementer er bygget op omkring samtale og praksisudveksling. Det første arrangement med Glenn Christian & Lea Porsager fandt sted i marts i den okkulte boghandel Nekropolis, mens det andet arrangement med Signe Schmidt Kjølner Hansen & Kristian Byskov fandt sted i april i Astrologisk Observatorium på Østervold.

NYHEDER //ANNA ØRBERG og RASMUS BRINK PEDERSEN

Søg