NADIA JASMIN NIELSENKOMMUNIKATION + BAR

CV

NADIA JASMIN NIELSEN
FØDT: 7. MAJ 1990
KOMMUNIKATION

Nadia blev i 2012 færdig med sin BA i Honours Theatre Arts i London – på en teaterskole, der både beskæftiger sig med afdelinger bag og på scenen, afhængigt af sammensætning af moduler. Hun har derfor prøvet kræfter med alt fra lysdesign, Writing for Performance, fysisk performance, stand-up comedy og meget mere. Det har præget Nadias arbejdsliv efterfølgende, der de seneste 3 år har arbejdet som blæksprutte på Sorte Hest med alt fra sufflør og instruktørassistent, til rekvisitør, billet og nu nyligst i kommunikationsafdelingen.

På scenen er hun en fast del af skuespilensemblet, når DET ANDET SCENERIE sætter stykker op i kirker, på åbne pladser og til festivaller. De har blandt andet lavet konceptet og forestilling ‘Tæppefald‘.

I London har hun arbejdet som performer for Coca Cola under de Olympiske lege og medvirket i produktioner som ‘The Muppets‘ og ‘Vampire Academy‘ i Pine Wood Studios og på location, samt været med i børneteatret ‘House of Fairytales‘, og optrådt med sit eget stykke ‘Fiola Flipwood‘ på Noztock Festival i England.

Søg

MORTEN HOLST 2015