SÅDAN HÅNDTERER TEATRET VED SORTE HEST
COVID-19-SITUATIONEN

På Teatret ved Sorte Hest følger vi myndighedernes til enhver tid gældende krav og anbefalinger vedr. COVID-19-situationen

Før dit besøg på Teatret ved Sorte Hest kan du orientere dig her på siden, om hvordan teatret forholder sig for at hjælpe dig til et sikkert teaterbesøg.

Vi opfordrer i øvrigt alle vores besøgende til at downloade og anvende smittestop-appen, der kan downloades på både App Store og Google Play.
For mere info besøg smittestop.dk

 

 

 

 


Når du ankommer til Teatret ved Sorte Hest
er der et stort skilt ved indgangen, hvor du kan orientere dig om vores forholdsregler.

Ved indgangen skal du kunne fremvise gyldigt coronapas:
– Negativ coronatest som er højst 72 timer gammel
– Færdigvaccineret – mindst 14 dage efter første vaccinedosis
– Tidligere smittet med COVID-19 inden for de seneste 6 måneder

Du skal også fremvise gyldigt ID:
– Sundhedskort
– Kørekort
– Pas

Vi opfordrer alle til at benytte den håndsprit, som er placeret lige inden for døren – samt at gentage afspritningen af hænder under besøget. Der står desuden håndsprit på alle vores borde i foyeren.

Vi beder dig desuden benytte ansigtsmaske på alle teatrets publikumsområder, når du er i bevægelse.  Det vil sige:

  1. Ved indgang/garderobe/trappeområde
  2. I foyeren
  3. Ved toiletbesøg
  4. I teatrets bar
  5. I salen på 1. sal indtil du har fundet din plads og har sat dig ned

Er du i tvivl om noget, kan du henvende dig til teatrets personale i baren/billetten. Her kan du desuden få udleveret en ansigtsmaske, hvis du skulle have glemt din egen.

Vores personale holder løbende øje med publikumsområderne og guider dig til et sted at opholde dig.

Gå gerne direkte i baren og foretag evt. køb inden du finder et sted at opholde dig – overlad derefter pladsen i baren til andre.

Vi åbner teatersalen 30 min. før forestillingens start og opfordrer alle til at finde sig en plads i salen i god tid.

Sæderne i salen er unummererede, og der er et tomt sæde mellem hver person. Vores personale står klar til at guide dig, hvis du har brug for hjælp.

Rengøring. Alle relevante flader og greb bliver sprittet af både før, under og efter forestillingen. Du kan trygt benytte vores faciliteter, når du er på besøg.

Teatrets personale har fået en grundig instruktion i forsvarlig omgang med kolleger og publikum. Alle, der har deres daglige gang på teatret, er blevet indskærpet, at de med selv de svageste symptomer på COVID-19 ikke må møde op på arbejde.

Hvis der er mistanke om COVID-19 blandt personale eller medvirkende, så forestillingen må aflyses, kontakter vi alle publikummer med billet og tilbyder at refundere eller ombytte billetten.

Vi henstiller i øvrigt til, at alle der udviser symptomer på COVID-19 ikke møder op på teatret, men kontakter os på tlf. 33 31 06 06 i tidsrummet 11-15 på hverdage, hvor vi er behjælpelige med refundering eller ombytning af billetter.

Vel mødt til et trygt besøg på Teatret ved Sorte Hest!

Søg