SÅDAN HÅNDTERER TEATRET VED SORTE HEST
COVID-19-SITUATIONEN

På Teatret ved Sorte Hest følger vi myndighedernes til enhver tid gældende krav og anbefalinger vedr. COVID-19-situationen.

Før dit besøg på Teatret ved Sorte Hest kan du orientere dig her på siden, om hvordan vi forholder os for at hjælpe dig til et trygt teaterbesøg.

Fra og med 1. februar 2022 er det ikke længere påkrævet af fremvise gyldigt coronapas ved indgangen til teatret og/eller ved køb af drikkevarer/snacks i baren.

Fra og med 1. februar 2022 er det ikke længere påkrævet at bære ansigtsmaske, når du står og går på teatrets publikumsområder.

Vi opfordrer alle til at holde afstand og benytte den håndsprit, som er placeret lige inden for døren – samt at gentage afspritningen af hænder under besøget. Der står desuden håndsprit på alle bordene i foyeren.

Vi opfordrer i øvrigt vores publikum til at downloade og anvende smittestop-appen, der kan downloades på både App Store og Google Play.
For mere info besøg smittestop.dk

Er du i tvivl om noget, kan du henvende dig til teatrets personale i baren/billetten.

Vi åbner teatersalen 30 min. før forestillingens start og opfordrer alle til at finde sin plads i salen i god tid.

Fra og med 1. februar 2022 er der ikke længere arealkrav i vores bar og foyer.

Vi opfordrer dog til, at du går direkte i baren/billetten og foretager evt. køb, inden du finder et sted at opholde dig. Overlad derefter pladsen i baren til andre.

Teatrets personale har fået en grundig instruktion i forsvarlig omgang med kolleger og publikum. Alle, der har deres daglige gang på teatret, er blevet indskærpet, at de med selv de svageste symptomer på COVID-19 ikke må møde op på arbejde.

Hvis der er mistanke om COVID-19 blandt personale eller medvirkende, så forestillingen må aflyses, kontakter vi alle publikummer med billet og tilbyder at refundere eller ombytte billetten.

Søg