LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST
PRÆSENTERER:

UHØRT

26. FEBRUAR 2017 kl. 17

OM ARRANGEMENTET

Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er gået sammen i et nyt musikalsk samarbejde. Mechlenburg har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers – og sangene er både pop og poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog. Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger.

Teksterne kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter og magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette i det allermest tunge.

Lone Hørslev
Lone (1974) er forfatter, digter og musiker, som debuterede med digtsamlingen Tak i 2001. I alt har hun skrevet fem digtsamlinger og fire romaner, senest romanen Dyrets år fra 2014. Hun har modtaget en række priser for sit forfatterskab, blandt andet Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og Akademiets Beatricepris.

Jesper Mechlenburg
Jesper (1972) er komponist, sanger og sangskriver og hans musiske evner spænder bredt – fra pop til rock. Han har blandt andet vundet en Grammy award for Bedste Børne Album i 2006 og har gennem sin karriere arbejdet sammen med blandt andre Yahya Hassan, Søren Huus og Kristian Leth.

Arrangementets varighed: Ca. en time

NYHEDER //UHØRT

Søg