Mandag 23.marts. 2020 kl. 15.00

I FORLÆNGELSE AF PRESSEMØDET MANDAG 23.MARTS. 2020 KL. 15.00, HOLDER TEATRET FORTSAT LUKKET. VI KONTAKTER ALLE DER HAR KØBT BILLETTER TIL FORESTILLINGER TIL OG MED 13.APRIL.2020. DET VIL SKE LØBENDE GENNEM DE NÆSTE PAR UGER. VI ARBEJDER PÅ HØJTRYK, SÅ ALLE FÅR BESKED ASAP.
VI HÅBER PÅ FORSTÅELSE FOR SITUATIONEN, OG ØNSKER AT ALLE MEDBORGERE KOMMER IGENNEM PERIODEN PÅ BEDSTE VIS.
PÅ VEGNE AF TEATRET – MVH. MARIA VINTERBERG, TEATERCHEF

 

 

Udstilling med scenografi- og kostumetegninger af Karin Trille Høy

I TEATRET VED SORTE HESTS FOYER 

UDSTILLINGEN ER LUKKET PGA CORONA VIRUS

6.FEBRUAR – ultimoMARTS 2020

I Det Kunstneriske Selskab ved Sorte Hest bliver der blandt andet afholdt udstillinger af forskellige scenografers arbejdstegninger. Tegningerne er til salg. 

Karin Trille Høy har skabt scenografi til alle landets scener og nu har Det Kunstneriske Selskab ved Sorte Hest fornøjelsen af at vise scenografi- og kostume tegningerne i Hestens foyer.

Om Karin Trille Høyf. 1955, dansk scenograf, uddannet på Statens Teaterskole 1983. Debut samme år med Plys og Plastik på Gladsaxe Teater i samarbejde med Karin Betz og Peter Langdal, med hvem hun siden har skabt en række musikforestillinger. Hs farveglæde og sans for dekorativ kitsch kom også til udtryk i den blå-hvide-røde trilogi, hun s.m. Maria Vinterberg skabte af Bo hr. Hansens En verdensomsejling under bordet CaféTeatret 1996, Midt i en myldretid CaféTeatret 1999 og Monument på Østre Gasværk Teater 2001, men hun arbejder også med stor enkelhed, fx til Michael Frayns Demokrati 2004 og Ibsens Hedda Gabler 2006, begge Betty Nansen Teatret.

Karin Trille Høys tegninger koster fra 1250 kr. stykket.

Henvendelser vedr. køb: Ring Karin Trille Høy 23413742

NYHEDER // KARIN TRILLE HØYS KOSTUMETEGNINGER

Søg