FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA CORONA VIRUS

Mandag 23.marts. 2020 kl. 15.00

I FORLÆNGELSE AF PRESSEMØDET MANDAG 23.MARTS. 2020 KL. 15.00, HOLDER TEATRET FORTSAT LUKKET. VI KONTAKTER ALLE DER HAR KØBT BILLETTER TIL FORESTILLINGER TIL OG MED 13.APRIL.2020. DET VIL SKE LØBENDE GENNEM DE NÆSTE PAR UGER. VI ARBEJDER PÅ HØJTRYK, SÅ ALLE FÅR BESKED ASAP.
VI HÅBER PÅ FORSTÅELSE FOR SITUATIONEN, OG ØNSKER AT ALLE MEDBORGERE KOMMER IGENNEM PERIODEN PÅ BEDSTE VIS.
PÅ VEGNE AF TEATRET – MVH. MARIA VINTERBERG, TEATERCHEF

HVIS DU HAR KØBT BILLET, SÅ HAR DU 3 MULIGHEDER

  1. Byt din billet til anden forestilling
    Vi kan tilbyde at bytte din billet til en anden forestilling i sæson 2020-2021.

2. Refundering
Vi kan til byde at refundere din billet.
Hvis dette er tilfældet bedes du sende en mail til billet@sortehest.dk indenNotér i mailen dit konto- og registreringsnummer, samt hvilken dag du havde billet til. Hvis du ikke er interesseret i at oplyse dit konto og registreringsnummer pr. mail, bedes du sende en mail med dit telefonnummer og vi vil kontakte dig.

3. Støt teatret
På Teatret ved Sorte Hest kommer vi måske til at aflyse resten af vores planlagte forestillinger frem til sommerferien.
Måske har du har mulighed for at hjælpe teatret i en kritisk situation? Måske vil du overveje at undlade at bede om at få ombyttet dine billetter til den nye sæson eller få pengene refunderet. Det ville være en stor hjælp i en svær situation for vores lille og sårbare teater.

HVIS DU HAR ÅRSKORTBILLET

Hvis du har årskortbillet(ter) til forestillinger til og med 13.april.2020 tillader vi os at slette reservationen.

La troupe Chabada Bada

Atelier Théâtre Copenhague Accueil

présente

THÉÂTRE SANS ANIMAUX de Jean-Michel Ribes

L’ÉLOGE DU SURSAUT

FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA CORONA VIRUS

28. & 29. MARTS 2020
LØR KL 20 – SØN KL 17

OM FORESTILLINGEN

Forestillingen er på fransk

Théatre sans animaux er et skuespil i den absurde genre, bestående af otte vidt forskellige sketcher. Den er skrevet, og blev i sin tid iscenesat, af franskmanden Jean-Michel Ribes, tilbage i 2001.

Det er en af forfatterens største succeser. Den vandt tre (Moliêre) priser i 2002 for det bedste franske komiske teaterstykke, den bedste franske skuespillerinde og samlet (fransksproget) forfatterkarriere i den dramatiske genre. Moliéreuddelingen er den franske pendant til den danske Reumert-uddeling.

De otte sketcher er en festival af poetiske og absurde situationer, hvor hver replik understreger sprogets magi, der hurtigt kan ændre en situation og fører os ind på en skæv indfaldsvinkel til verden. Og her skabes latteren. Den understreger dog samtidig den menneskelige tragedie på højeste niveau. Men altså heldigvis altid med sit afvæbnende smil.

Den bliver spillet på fransk af skuespillerne fra CHABADA BADA, en amatør teatertrup under den franske forening, Copenhague Accueil.

J’aime beaucoup les étincelles des courts-circuits, les immeubles qui tombent , les gens qui glissent ou qui s’envolent, bref les sursauts. Ces petits moments délicieux qui nous disent que le monde n’est pas définitivement prévu et qu’il existe encore quelques endroits où la réalité ne nous a pas refermé ses portes sur la tête.

Ces courtes fables, portraits, gribouillis réunis sous le titre ” Théatre sans animaux”, sont une modeste contribution à l’art du sursaut et un hommage à tous ceux qui luttent contre l’enfermement morose de la mesure.

Jean-Michel Ribes, juin 2001

MEDVIRKENDE

La troupe Chabada Bada

FORFATTER: JEAN-MICHEL RIBES

INSTRUKTION: MARTINE FRECON

PRODUCENT: COPENHAGEN ACCUEIL

OMTALER

ANMELDELSER

NYHEDER // THÉÂTRE SANS ANIMAUX

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

TIL SKOLERNE

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg