SANGE FRA EN FRIBYTTER

En musikalsk rejse i Tom Kristensen land

1. DEC – 7. DEC 2016
Man-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN

Her er fortællingen om et menneske der drømmer om storhed og som har et brændende ønske om at bringe poesien ud i gaderne – at virkeliggøre den og lade den slå rod i vores hverdag.

Det var den drøm den store danske digter Tom Kristensen var drevet af. Længslen efter storhed i myldret blandt mennesker. Den ledte ham ind på cafeerne og beværtningerne.
Og her blev han sin egen længsles offer og herfra drev hans geni ham til at skildre sig selv og sine skæbnebrødre.
I druk og undergangs visioner foldede han sig ud og beskrev detroniseringen og opløsningen som en sand kender. På bagsiden af dette mørke dokument, skrev han sine smukkeste digte og hymner til livet.

Skuespiller Jesper Lohmann lægger krop og stemme til denne musikalske rejse. Komponist og pianist Bjarne Sahl har sat digtene i musik og de to herrer assisteres af Eva Malling på kontrabas.

Forestillingen havde premiere på Cafe Liva i 2012 og har turneret rundt i det danske land. Anmelderne var begejstrede og kvitterede med et fuldt hus af stjerner. Nu har har Teatret ved Sorte Hest så lokket Jesper Lohmann til at genopføre denne lille perle, så gå ikke glip af en aften i selskab med en af Danmarks største digter iklædt swingende og lyrisk humør.

MEDVIRKENDE

Jesper Lohmann, Bjarne Sahl & Eva Malling

Instruktør: Jesper Lohmann & Susanne Storm
Koncept og idé: Jesper Lohmann
Dramatiker, forfatter: Jesper Lohmann
Komponist: Bjarne Sahl

OMTALER

ANMELDELSER

NYHEDER //SANGE FRA EN FRIBYTTER

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

Download pressemeddelelse

SKOLER

Vi har lavet en række skolematerialer til SANGE FRA EN FRIBYTTER, som kan downloades og bruges før og efter forestillingen.

Download skolemateriale

Søg