LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST PRÆSENTERER:

REINHOLD OG HANSEN

4.juni.2016 kl.20.00

OM ARRANGEMENTET

LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST PRÆSENTERER:

I samarbejde med slagtøjsspiller Frans Hansen fra Figura Ensemble giver forfatteren, skuespilleren og sanger/sangskriveren Robert Reinhold lune, musikalske og personlige eksempler på sit flerfacetterede forfatterskab, der består af såvel prosa og poesi, som sange og dramatik.

Litteraturkoncerten er en skøn og fleksibel blanding af anekdoter, oplæsning og musikalske tableauer med akustiske udgaver af sangene fra digtsamlingen ”GLASSKÅR I BLODET” og musikalbummene ”RUSTVOGN I CIVIL” og “EN AFTEN PÅ REKONVALESCENSEN”.

mere på www.robertreinhold.dk

Robert Reinhold er en anmelderrost dansk dramatiker, forfatter, skuespiller og sanger/sangskriver. Han debuterede som dramatiker i 2004 med ”LØGNERNE”. Siden har han skrevet såvel musikdramatik, som børne- og ungdomsforestillinger. I 2012 udkom digtsamlingen ”GLASSKÅR I BLODET” på Det Poetiske Bureaus Forlag. Og i 2014 udkom hans debutroman ”DER ER ALDRIG HJUL PÅ EN DRØMMESENG” på Jensen & Dalgaards Forlag. Robert Reinhold har modtaget flere legater og anerkendelser for sit kunstneriske virke.

BILLETTER BESTILLES PÅ billet@sortehest.com eller pr. tlf. 33310606 ml.12-16 på hverdage.

Pris 50,-kr.

MEDVIRKENDE

ROBERT REINHOLD OG FRANS HANSEN

Kurator for arrangementet:

OPDATERES

NYHEDER //REINHOLD OG HANSEN

Søg