LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST

PRÆSENTERER:

POETRY and PERFORMANCE vol. 2

25.maj. 2016 kl.20.00

OM FORESTILLINGEN

LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST PRÆSENTERER:

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 25. maj!

Den 25. maj har Mette Moestrup arrangeret en spændende aften med poesi og performance i centrum, hvor vi møder Rike Scheffler, Jessie Kleemann & Peter Laugesen. Arrangementet finder sted på Teatret ved Sorte Hest i vores teatersal kl. 20.00.

 

Disse performere er fra forskellige generationer og har vidt forskellige baggrunde. Men fælles skildrer de det samfund, de formes i og af. Når de gæster Teateret ved Sorte Hest, kan det ikke gå stille for sig. Det bliver en aften, man skal opleve.

Vi glæder os til at byde jer velkommen, til en spændende aften.

-Pris 75 kr.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Rike Scheffler er født i 1985 i Berlin. Hun har studeret psykologi og læst creative writing ved det tyske litteraturinstitut i Leipzig. Hun kombinerer sprog, musik og lydskulpturer i sine performances. Hendes tekster er oversat til 4 sprog. Hun vil denne aften kombinere poesi og lyd loop, som hun er specielt kendt for.

Peter Laugesen er født i 1942 i København. Siden sin debut i 1967 med digtsamlingen Landskab, har han udgivet mere en 50 digtsamlinger, og han har 7 litteraturpriser bag sig. Han er uddannet typograf. Han vil denne aften læse op af sit forfatterskab.

Jessie Kleemann er født i 1959 i Nordgrønland og er uddannet grafiker. Senere uddannet skuespiller. Hun begyndte i en tidlig alder at arbejde med video og performancekunst. Som lyriker har hun repræsenteret Grønland ved forskellige litteraturbegivenheder. Hun vil denne aften udføre en performance, der er specielt udformet og skabt til scenen på Teatret ved Sorte Hest.

Kurator for arrangementet:

Mette Moestrup

ÅRSKORT

ÅRSKORT

NYHEDER //POERTRY and PERFORMANCE vol. 2

Søg