LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST PRÆSENTERER:

NO PULP

8.december.2016 kl.20.00

OM ARRANGEMENTET

LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST PRÆSENTERER:

Seks kvindelige oplæsere! Fire tog afgang fra Forfatterskolen i sommeren 2016, de to er nuværende 2.årselever på Forfatterskolen. Deres tekster er vidt forskellige, men de har det tilfælles, at alle 6 medvirkende har gået på Forfatterskolen i den samme periode, de har læst hinandens tekster, og de har talt med hinanden om at skrive.
De kender hinanden godt, og det vil de udnytte: De vil præsentere hinanden, sige noget om oplæseren inden hun går på.
Der læses i to sæt af ca. 45 minutters varighed – dvs. at tre personer læser ca. 15 min. hver, så bliver der en pause, og så læser de sidste tre ca. 15 min.

Iben Konradi Brodersen

  1. 1988. Forfatter, redaktør og oversætter. I foråret 2016 udkom hendes debutroman Piger kan leve måske for evigt på forlaget Lindhardt og Ringhof. Romanen handler om de både frigørende og klaustrofobiske kræfter i venskabet mellem to gymnasiepiger.

Benedicte Gui de Thurah Huang

  1. 1991. Tog afgang fra Forfatterskolen i 2016. Skriver nu på tekstsamlingen Nomme de jeune fille om interiører, hundefødsler, det onde, det småblomstrede og det feminine. Anmelder litteratur ved siden af.

Ida Drejer

23 år. Nuværende elev på forfatterskolen. Skriver lyrisk prosa. I det jeg beskæftiger mig med lige nu (de tekster der vil blive læst på aftenen)  optræder ‘mormor’ som en karakter der er i tæt forbindelse (hvis ikke sammensmeltet)  med lokal geografi, landskabs og naturbeskrivelser, geologi, erindring.. mormor som et ‘element’ der undersøges, forstørres, formindskes, sættes i forbindelse med alt muligt. Både fra et fantasifuldt og måske grotesk oplevende ‘barne’ perspektiv. Men også i forsøg på at lade mormor tale. Og ved detaljeret beskrivelse af natur og ting der knytter sig til ‘mormor’.

Nanna Storr-Hansen

Uddannet fra Forfatterskolen i 2016. Debuterer i foråret 2017 med Spektakel på Forlaget ARENA. Digtsamlingen udfolder, gennem en fortløbende undersøgelse af forskellige digtformer, en radikalt affirmativ besyngelse af sammenfaldet og udvekslingen mellem jegkrop og verdenskrop, mellem biologi og sprog, mellem tænkning og materiale. På hydrangeahydrangea.tumblr.com findes i mellemtiden Hydrangea som hele tiden vokser sig større via tekst, billeder og video.

Runa Marie Luth

26 år gammel og nuværende elev på forfatterskolen. Jeg forsøger mig med forskellige udtryk i digte og prosa og jeg tænker meget i spejlinger, association og lyd. Jeg forsøger at skrive om nedværdigelse og akavethed og hvordan man kan prøve at finde styrke i de positioner og ellers ud fra umiddelbar fryd ved billeddannelser.

MEDVIRKENDE

Rebecca Linnemann

Iben Konradie Brodersen

Benedicte Gui de Thurah Huang

Ida Drejer Bonde

Nanna Storr-Hansen

Runa Marie Luth

Kurator for arrangementet:

Mette Moestrup

ÅRSKORT

ÅRSKORT

NYHEDER //NO PULP

Søg