EN SKØN BLANDING AF NYTTIG VIDEN, UNDERHOLDNING OG GODT SELSKAB

HJERNEKASSEN har Peter Lund Madsen som vært og består af inspirerende foredrag á 20 minutter fra fire engagerede foredragsholdere, som hver fortæller om netop deres speciale. Foredragsholderne er nye hver gang, så kommer man til alle arrangementerne, lærer man nyt om emner indenfor alt mellem himmel og jord.

HJERNEKASSEN

SPECIAL

9. sept. 2013

GOLDEN DAYS FESTIVALEN

HJERNEKASSEN SPECIAL ER EN DEL AF GOLDEN DAYS FESTIVALEN

Læs mere om GOLDEN DAYS-festivalen HER

OM ARRANGEMENTET:

I forbindelse med årets GOLDEN DAYS FESTIVAL om filosofi, åbnes HJERNEKASSEN for en SPECIAL-udgave om udviklingen fra eksistentialismen til absurdismen. Teatret ved Sorte Hest har tradition for at spille det absurde teaters klassikere og nyskrevet dramatik i den absurde tradition. HJERNEKASSEN SPECIAL giver publikum mulighed for at få et dybere indblik i baggrunden for og aspekter ved denne stilart, som forundrer, morer og rører så mange.

Aftenens program

Joakim Garff, cand.teo. og lektor v. Søren Kierkegaard Forskningscentret, diskuterer hvorvidt Kierkegaard var eksistentialist eller ej.
– Ulla Kallenbach, phd.stip. v. teatervidenskab på Københavns Universitet, fortæller om eksistentialismens forhold til fantasibegrebet.
– Bent Holm, dr.phil. i teatervidenskab, rejser spørgsmålet om, hvor absurd absurdismen er i virkeligheden – og på scenen.
– Lars Bukdahl, cand.phil. i litteraturvidenskab, demonstrerer den postmoderne komiks grænseløse (og smagløse) meningsløshed, fra Line Knutzon til Jim Carrey.

MEDVIRKENDE

VÆRTEN:
PETER LUND MADSEN

Joakim Garff

Ulla Kallenbach

Bent Holm

Lars Bukdahl

HJERNEKASSENs underholdningsorkester & Lili Winkel synger hjernesange.

NYHEDER // HJERNEKASSEN

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

Download pressemeddelelse

Søg