FORESTILLINGEN ER UDSKUDT PGA. CORONA-VIRUS

Torsdag 28. januar 2021 kl. 18.00

I FORLÆNGELSE AF REGERINGENS PRESSEMØDE TORSDAG 28. JANUAR 2021 KL. 18.00 HOLDER TEATRET LUKKET FOR PUBLIKUM TIL OG MED 28. FEBRUAR 2021.

VI KONTAKTER ALLE DER HAR KØBT BILLETTER TIL DE BERØRTE FORESTILLINGER. DET VIL SKE LØBENDE GENNEM DE NÆSTE PAR UGER. VI ARBEJDER PÅ HØJTRYK, SÅ ALLE FÅR BESKED ASAP.

VI HÅBER PÅ FORSTÅELSE FOR SITUATIONEN OG ØNSKER, AT ALLE MEDBORGERE KOMMER IGENNEM PERIODEN PÅ BEDSTE VIS.

PÅ VEGNE AF TEATRET – MVH. MARIA VINTERBERG, TEATERCHEF

HVIS DU HAR KØBT BILLET, SÅ HAR DU 4 MULIGHEDER:

1. Byt din billet til en anden dato eller forestilling
Vi kan tilbyde at bytte din billet til en anden forestilling i sæson 2020-2021 eller til en ny dato til dén forestilling, der er blevet rykket.
Der tages forbehold for allerede udsolgte forestillinger.

2. Refundering
Vi kan tilbyde at refundere din billet.
Hvis dette er tilfældet, bedes du sende en mail til billet@sortehest.dk. Notér i mailen dit konto- og registreringsnummer, samt hvilken dag du havde billet til. Hvis du ikke er interesseret i at oplyse dit konto- og registreringsnummer pr. mail, bedes du sende en mail med dit telefonnummer, og vi vil kontakte dig.

3. Støt teatret
På Teatret ved Sorte Hest kommer vi måske til at aflyse resten af vores planlagte forestillinger frem til sommerferien.
Måske har du mulighed for at hjælpe teatret i en kritisk situation? Måske vil du overveje at undlade at bede om at få ombyttet dine billetter til den nye sæson eller få pengene refunderet? Det ville være en stor hjælp i en svær situation for vores lille og sårbare teater.

4. Byt billetten til et gavekort
Hvis du ikke i aflysningsøjeblikket kan planlægge teater i fremtiden, har du også mulighed for at veksle værdien af dine billetter
til et gavekort, der gælder 3 år frem.
Send en mail til billet@sortehest.dk med dit ordrenr., så fremsender vi gavekortet til din mailadresse

HVIS DU HAR ÅRSKORTBILLET
Hvis du har årskortbillet(ter) til forestillinger til og med 28. februar 2021, tillader vi os at slette reservationen.

UDSKUDT
HISTORIEN OM
EN SOM HED ENSOMHED

UDSKUDT
1. – 12. februar 2021
Man-fre kl. 18, lør kl. 20

OM FORESTILLINGEN

HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED er en nyskrevet monolog, der hudløst fortæller om de prøvelser og konsekvenser på godt og ondt, som corona og nedlukningen af samfundet i 2020 har haft for hvert enkelt menneske. Forhold bliver til forbehold, og særlige hensyn bliver til meget mere end to meters afstand, psykisk såvel som fysisk. Der er plads til både håb, sorg og noget om en skitur et sted i alperne, hvor der var Wham på repeat.

HISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED er en absurd komedie, hvor håndsprit, visirer, afstand, øde gader og længslen efter kærlighed former en række bemærkelsesværdige optrin, der udspiller sig for vores hovedperson. Samtidig er det en fortælling om at miste noget og finde sig selv midt i en smertelig erkendelse af, at det der muligvis smitter allermest, er det mørke man selv har med sig i bagagen.

VARIGHED: ca. 60 min. uden pause

MEDVIRKENDE

DRAMATIKER: TOMAS LAGERMAND LUNDME

INSTRUKTION: CHRISTOFFER BERDAL

OMTALER

ANMELDELSER

NYHEDER // VIVA LA FRIDA!

TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

TIL SKOLERNE

ÅRSKORT

ÅRSKORT

Søg