DET FILMISKE SELSKAB VED SORTE HEST

PRÆSENTERER

EAST IS EAST

10. AUGUST 2019 KL. 19.00

Filmen starter kl. 20

OM ARRANGEMENTET

DET FILMISKE SELSKAB VED SORTE HEST PRÆSENTERER EAST IS EAST-FILMEVENT 

– med optræden af Ramona Macho, Dennis Agerblad, Daniel S. Bøtcher og Nadia Jasmin Nielsen

En festlig, farverig og ganske spøjs filmoplevelse, der i kraft af den fine historie og det inspirerede skuespil udgør halvanden times skøn underholdning, som både er barskt og sjovt.

Evig utryghed

I den pakistansk-britiske familien Khan hersker der en evig utryghed. Familiens pakistanske overhoved, George, går fuldt og helt ind for, at hans sønner skal opdrages pakistansk, hvilket bl.a. betyder tvungen omskæring og giftermål med vildtfremmede piger. Familiens britiske mor, Ella, indtager en svær rolle som mægler men tager ofte børnene i forsvar. George har et hidsigt temperament, der af og til er til fare for børnene.

En alvorlig krise

Børnene er ude i en krise, fordi de på den ene side ikke vil skuffe deres far men på den anden side heller ikke gider underlægge sig en tro, som overhovedet ikke siger dem noget. De er alle født og opvokset i Storbritannien og er mere indstillet på petting i gyderne end på at bede til Allah. Hvad kan udgøre et større nederlag for en rettroende pakistaner, end at hans børn og kone går ham imod og vælger en helt anden livsstil. Et drama af større karakter er under opsejling.

Filmens force er humoren, der hele tiden giver historien farve og distance. Samtidig ejer historien en fabelagtig situationsfornemmelse, der skaber store kontraster i næsten enhver scene. Alle skuespillere er som nævnt inspireret, både af den gode historie, men også takket være en stærk instruktion.

East is East kan for tiden nydes I en musical udgave på Trafalgar Studio One med Jane Harrock (Sunshine on Leith, Little Voice, Life is Sweet, Absolutely Fabulous).

Det koster  75,- at se filmen & performance. Inklusiv en Indisk/pakistansk velkomstdrik samt snack-surprice.

Instr: Damien O’Donnell Prod: Leslee Udwin Manus: Ayb Khan-Din Baseret på: skuespil af Ayb Khan-Din (Mit smukke vaskeri) Foto: Brian Tufano Klip: Michael Parker Mus: Deborah Mollison

KURATOR FOR ARRANGEMENTET:

PER FLYVEHAVN

Billetterne koster 75 kr 

TILMELDING KAN SKE PÅ BILLET@SORTEHEST.COM

NYHEDER // EAST IS EAST

Søg