10.-13. oktober. 2018

ons-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN ??

Varighed: ca. 1 time 

CORONATION CHICKEN har rejst rundt i Paris og skabt små teaterscener, hvor man ikke nødvendigvis har mødt dem før. Eller forventet at møde dem! De har optrådt i køkkener, spisestuer og cafeer på Engelsk. Vi er nu så heldige at få besøg af dem her på Sorte Hest i vores lille foyer. Simone Bendix og Isabelle Townsend spiller to uadskillelige kvinder, der til tider farer i totterne på hinanden i denne lille perle af en komedie. Det gælder om ikke at gå i hak, om at være dem vi nu engang er, og grine af de gange vi alligevel lader os styre og falder ind i rutinerne. Vi har et valg eller har vi? Er vi egentlig bare programmeret som marionetter i et spil? Stykket er en hvirvelvind af ordspil, om hvad man må, kan og burde sige. Forestillingen skal ses som en slags samtale appetizer til aftenen, som skal give mulighed for at tale med spillerne og hinanden bagefter.

FORESTILLINGEN SPILLES PÅ ENGELSK ??

Coronation Chicken is a one-hour comedy written by Christopher Mooney and directed by Emily Wilson. The performers are Isabelle Townsend and Simone Bendix, neither of whom are called Margaret but who call each other Margaret because, for reasons beyond their ken, they ‘feel’ compelled to do so.
Coronation Chicken has delighted audiences in kitchens and living rooms around Paris.

OMTALER

ANMELDELSER

‘The best play ever written by Chris Mooney this year’ reviewed in YOLK.

I am currently redoing my kitchen so I can have ‘Coronation Chicken’  play ‘chez moi’’, Nicolas’ Couteau

‘The best english lesson I’ve ever had.  I know what to say, what not to say and that my name is not Margaret‘… Daisy 81 years, alive and kicking.

It’s my first prominent part in a kitchen sink drama‘.  Chicken BioC.

‘Educational in all ways, I died laughing’. Francis Bacon.

“No mere ‘kitchen sink drama”, Coronation Chicken is the full fridge: kitchen comedy at its finest.”  Emily Zola.

NYHEDER // CORONATION CHICKEN 2018

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.
Fotograf:

Download pressemeddelelse

TIL SKOLERNE

Vi har lavet en række skolematerialer til vores forestillinger, som kan downloades og bruges før og efter forestillingen.

SKOLEMATERIALE DOWNLOADES HER

Søg