Tag en tur på Hesten i foråret, hvor Joaquim Aoues fra Salsa Libre er vært for en aften, hvor vi allesammen kan danse Bachata i vores smukke foyere.

Man kan booke billetter til arrangementet på teaterbilletter.dk, når de bliver sat til salg i foråret 2018.

Teaterbilletter

KØB BILLETTER HER

Billetterne bliver sat til salg i foråret 2018

Bachata er en social dans, der er opstået i den Dominikanske Republik, udviklet til musikken Bachata sammen med dennes udvikling.

Bachata (autentisk): Danses i en firkant startende til venstre på venstre ben (Mandens trin, Kvinden danser spejlvendt), anden trin er også til venstre men nu på højre ben, tredje trin er frem på det venstre ben og så et tap på fjerde taktslag med højre fod ved siden af den venstre fod. Næste takt starter han til højre på højre ben, anden trin til højre er på venstre ben, tredje trin er tilbage på det højre ben og så igen et tap på fjerde taktslag med venstre fod ved siden af den højre fod og så forfra igen (Kassetrin/Boxtrin).

Vestlig benyttede Danse: Danses sidelæns på en linje på samme måde som ovenfor, men hvor alle 3 trin i hver takt tages sidelæns henholdsvis til venstre og så til højre, igen til venstre osv. Og også med et tap på det 4. taktslag i hver takt (der er 4 taktslag i en takt: 4/4 takt).

NYHEDER //BACHATA 2018

Søg