ANONYME SEXISTER

1.-4.juni. 2016

man-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN

HELT ALVORLIG KOMEDIE

Internettet og sociale medier i særdeleshed har åbnet op for en helt ny måde at kommunikere på. Der er ikke langt fra modbydelige og vrede tanker til en lang svada sendt ud i æteren.

Sexismen lever i bedste velgående i det virtuelle rum, hvor det er både nemt og bekvemt at give afløb for sine holdninger uden at lægge navn til galden. Anonymt flyver sexistiske bemærkninger gennem luften og rammer spidende hos modtageren.

Anonyme sexister er en moderne grotesk-satirisk komedie, der tager sit afsæt i en samtalegruppe for netop nogle af dem, der står bag de sexistiske angreb. Foreningen Anonyme sexister er for de, der selv har søgt hjælp og de, der er blevet dømt til behandling. I og omkring gruppen udspiller sig en række groteske situationer, som sætter debattonen og verbale, sexistiske overgreb ind i en humoristisk kontekst.

Forestillingens mål er gennem grinet at vække publikums eftertanke over den absurde moderne frie kommunikationsform og give et indblik i livet bag skærmen.

Instruktør: Maria Vinterberg

Scenograf:  Thomas Ravnsgård

Lysdesign:  Søren Lydersen

Lyddesign:  Morten Birk

Manuskript:  Simone Isabel Nørgaard

Foto:  Mingo Photo

Anonyme Sexister er ny dansk dramatik produceret af Team Teatret.

OMTALER

ANMELDELSER

ANONYME SEXISTER CPH-Stage 1.-4.juni. 2016

Læs mere her

NYHEDER // ANONYME SEXISTER

ÅRSKORT

ÅRSKORT
TIL PRESSEN

Anvendelse af vores fotos skal ske i forbindelse med omtale af forestillingen, og fotografens/grafikerens navn bedes anvendes ved brug.

Download pressemeddelelse

Søg