ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2020

♫•*¨*•.¸¸🎂🐴 ¸¸.•*¨*•♫♪
I dag siger vi stort tillykke med de 80 flotte år til Hestens tidligere teaterchef, Maria Stenz. Vi ønsker dig den dejligste dag, kære Maria.

I dagens anledning kan vi desuden afsløre (med fanfare og trommehvirvel), at Maria Stenz er udnævnt til modtager af årets æres-heste-stol, som gives til en person, der betyder noget helt særligt for Teatret ved Sorte Hest. Stolen overdrages i forbindelse med premieren på MENS VI VENTER PÅ GODOT, 4. september 2020.

Hip hip og så det lange og de kærligste fødselsdagshilsner fra alle dine vilde hestevenner på Vesterbrogade.

.♫•*¨*•.¸¸🎂🐴 ¸¸.•*¨*•♫♪

UDDELING d. 4. september 2020 på TEATRET VED SORTE HEST

EN HELT NY TRADITION PÅ HESTEN

For fremtiden vil vi hvert år uddele en æres-heste-stol fra Hestestole-Selskabet til en person, der betyder noget helt særligt for Teatret ved Sorte Hest.

Stolen bliver overdraget d. 4. september 2020.

Årets modtager af Æres-Heste Stol er:

MARIA STENZ

OM SELSKABET

Bliv medlem af Hestestole-Selskabet

Teatret ved Sorte Hest har stiftet Hestestole-selskabet, hvor man kan blive medlem af en eksklusiv kreds af stole-ejere . Ejerne oppebærer retten til at få sit navn graveret på et messingeskilt der sidder fast på ryggen af dén man har købt på teatret. Derudover vil der være en gratis billet, samt en fri drik efter eget ønske til rådighed til alle forpremiererne i hele den sæson, hvori man har købt sin stol. Hestestole-selskabets medlemmer vil figurere på vores hjemmeside og der vil hænge et indrammet eksemplar af listen over samtlige stole-ejere i teatrets foyer. Derudover modtager man personligt et certifikat på stole-retten.
En kombination af et anseeligt bidrag fra Tuborg Fondet og et væsentligt antal solgte stole, betyder at det nu endelig er lykkedes teatret at blive i stand til at fylde salen med fine nye teatersæder og et nyt gulvtæppe, som kan højne publikums oplevelse af teatret yderligere.

Hvis man vil købe en stol, er prisen følgende:

1-5 række 3000,-
6- resten af salens rækker 2000,-

Det er vigtigt at der sendes en mail direkte til undertegnede om ønsket om at købe en stol. Herefter vil man modtage en bekræftelse og en faktura, hvis der er flere ledige stole.

Mvh.
Maria Vinterberg
Teaterchef
Tlf. 33 31 06 06 hverdage kl. 11-15
administration@sortehest.com

Hestestole-ejerne:

Kurt Mielke
Kringlerne
Nordiska Aps
Sigrid og Henrik Mai
Peter Nordahl, forfatter
Christian Have, Have kommunikation
Brian Holm
Sceneprojekt v/ Erling Larsen & Christine Bibaud
London Toast Theatre
Flemming Brank
Team Veteran
Alexander Kørschen
Leif Petersen, dramatiker
Mette Bentzen, skuespiller
Vibeke Vindeløw
Fam. Bredholt
Peter Normann
Fam. Heurlin
Bo Reinholdt
Lis Kjer
Peter Bruun
Bjørn Strange

 

Opdateret 17. januar 2019

NYHEDER // ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2020

Søg