12. november 2017 kl. 17.00

OM ARRANGEMENTET

LITTERATURSELSKABET VED SORTE HEST PRÆSENTERER SHE’S A SHOW

Med performance af poesi- og musikduoen SHE’S A SHOW, som består af musikeren Miriam Karpantschof og digteren Mette Moestrup

Videofremvisning ved de visuelle kunstnere Miriam Haile og Helene Nymann

Digital design og rethinking reading ved Hanna Bergman

Om de medvirkende:

MIRIAM KARPANTSCHOF er musikterapeut og danner sammen med digter Mette Moestrup poesi- og musikduoen She’s a Show. Mettes ord møder Miriams lydunivers, og de eksperimenterer med beats, feministisk semi-rap, manipulerende hjertelyde og vindspil. Mottoet er ’Aggression and fun’, men nogen gange bliver det sært, skært og skævt.

METTE MOESTRUP er blevet kaldt en af de mest eksperimenterende danske digtere i sin generation og vores skarpeste postfeministiske poet. Hendes forfatterskab består af 4 digtsamlinger, en roman og 2 børnebøger. Hun debuterede i 1998 med digtsamlingen ‘Tatoveringer’. I 2002 kom ‘Golden Delicious’, som blev oversat til svensk og præmieret af Statens Kunstfond. Derudover modtog hun Montana-prisen i 2006 for ‘Kingsize’. I 2012 udgav hun digtsamlingen ‘Dø, Løgn, Dø’. Seneste udgivelse er ‘Frit Flet’; et forfattersamarbejde med Line Knutzon og Naja Marie Aidt fra 2014. Mette er derudover kurator i Litteraturselskabet ved Sorte Hest.

MIRIAM HAILE er visuel kunstner uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2015. Hun har udstillet i Københavns Forum til et udstillingsinitiativ med titlen ‘Edge’. For Miriam kan ‘Edge’ være en definition på det sted, man befinder sig som ung kunstner. Miriam har desuden siden 2010 været medejer og redaktør på Mondo Books.

HELENE NYMANN er visuel kunstner og uddannet fra Goldsmiths, University of London i 2010 og Malmø Art Academy i 2014. Hun har udstillet en lang række steder i Danmark og udlandet, og hendes solo-udstillinger indebærer blandt andet ‘Inscribed Oh Locus Locus‘ i Fridman Gallery NYC og i Le-sous-commun i Berlin, ‘Behind the picture, it was‘ i Galleri H.C Ørstedsvej 69 i København, ‘Mother Mind‘ i KPH Art i København og ‘Return To Centre‘ i Lincoln Centre – David Rubinstein Atrium i New York.

HANNA BERGMAN er grafisk designer og med-grundlægger af virksomheden Studio Hanna Bergman, Visual Communication i 2014, som er specialiseret i grafisk design inden for det kulturelle område i Skandinavien. Hendes kunder har blandt andet været Thorvaldsens Museum og Gyldendal i Danmark og Nordisk Forum og Kultur i Väst i Sverige.

Hun er initiativtager til konceptet The Reading School, som er en form for digital platform, en læsegruppe og en udforskning af hvad læsning kan. Derudover laver hun workshops og underviser på Valand Academy i Gothenburg.

Kurator for arrangementet:

Mette Moestrup

GRATIS ARRANGEMENT

MEN TILMELDING SKAL SKE PÅ BILLET@SORTEHEST.COM

NYHEDER //SHE’S A SHOW

Søg