KUSSESUMPEN

04.august.2017 – 26.august.2017
Man-fre kl. 20, lør kl. 17

OM FORESTILLINGEN

En nyskrevet forestilling der imødekommer feminismen med varme, humor og med en bevidst distance til, hvad der kan opfattes som retoriske mudderkast og kønsdebattens ellers ubarmhjertige tone.

Forestillingen tager sit afsæt i bloggen www.kussesumpen.dk, der beskæftiger sig med det at være kvinde; et felt, som bestemt levner plads til mænd og den kæmpe kærlighed vi har til dem. Kvinderne i KUSSESUMPEN – mens vi venter på Søde Søren, har særligt kastet deres kærlighed på Søde Søren. Men hvem er Søde Søren egentlig? Og hvorfor er det egentlig vi går og venter? Disse spørgsmål sender kvinderne på en rejse ind i sig selv og undersøger, hvad det rent faktisk vil sige at forelske sig, ikke blot i den romantiske konstellation som et parforhold kan være, men også i verden og især i sig selv som kvinde.

»Jeg forbinder nødvendigvis ikke pik i røv med den eneste måde, hvorpå analsex fungerer for mig. For mig handler det egentlig langt mere om, at mit røvhul bliver anerkendt, at det ikke ignoreres, hver gang jeg får slikket kusse.«

Dette er blot én af mange replikker, du kan opleve i forestillingen KUSSESUMPEN – mens vi venter på Søde Søren.

Instruktør: Camille Sieling Langdal
Produktion: Nadja Bering Ovesen
Scenograf: Josefine Else Larsen
Lys: Anders B. Nyegaard
Lyd: Emil Finsen
Kostume: Mie Kleinschmidt Hansen
Dramaturg: Jacobe Orry
Koncept & ide: Jacobe Orry
Presseansvarlig: Karen Dich
Fundraiser: Isak Orry Rindom

Fotograf: Nikolai Levin

OMTALER

ANMELDELSER

Søg